Alle producten in de aanbieding
  • Banner

Alle nieuwe producten

RoadRefresher™

Beoordeling(en): 0

De drinkbak die doet wat het beloofd. Het houdt het slobberen met 90% tegen Stoot je met stofzuigen tegen de bak aan, schop je per ongeluk tegen de bak. Geen nood want er spat geen water uit. Ideaal voor in de auto of op de boot. 

Prijs € 14,95
Meer
Laatste items in voorraad

Cowboy Magic DETANGLER & SHINE™

Beoordeling(en): 0

Met DETANGLER & SHINE™ van COWBOY MAGIC® verdwijnen knopen en klitten als sneeuw voor de zon. Zelfs bij het meest onhandelbare haar. Neem een klein beetje van de Detangler & Shine op je vingers. Wrijf hiermee de klitten en knopen in en laat dit even intrekken.

Prijs € 3,50
Meer
Levertijd +/- 2 dagen

Kauwwortel

Beoordeling(en): 0

Deze kauwwortels zijn de knolvormige wortels van de Erika-boomhei.  Deze plant is overal rondom de Middelandse Zee te vinden. De extreem harde, smaakloze en bijna voetbal grote wortels worden o.a. gebruikt voor pijpen (Bruyere) en sieraden.

Prijs € 13,50
Meer
Levertijd +/- 2 dagen
Alle beste verkochte producten

De webshop van Hondentoaal en zijn overige handelsnamen bieden functionele en kwalitatief hoogwaardige producten voor uw hond.

Het belangrijkste doel van Hondentotaal is het aanbieden van basis producten en functionele producten ten behoeven van u en uw hond.

Hiermee richt wij op de consument die hoge eisen stelt aan kwaliteit en effectiviteit van producten voor zijn/haar hond.

Ons assortiment is zeer uitgebreid met onder andere functionele producten van genomineerde merken als Kong, EzyDog, PopWare, Nobby,  Zogoflex, Red Dingo en vele anderen.

Hondentotaal stelt hoge eisen aan haar producten op het gebied van:

  • functionaliteit
  • kwaliteit
  • duurzaamheid
  • ontwerp en design
  • prijs-kwaliteit verhouding