Runderstaaf +/- 25cm

Beoordeling(en): 0

Runderstaaf is gemaakt van de beste kwaliteit runderhuid. Een puur natuur gezond tussendoortje! Kauwen ondersteunt de tandverzorging van de hond, sterkt het tandvlees en zorgt dat de hond zich niet verveelt. 

Prijs € 1,00
Meer
Levertijd +/- 2 dagen

Activet Borstel Groen / Goud

Beoordeling(en): 0

Silcoater Duo enkel Groen/Grabber Gold Prachtige combinatie borstel bestaande uit: ActiVet Universal Pro Groen & ActiVet Coat Grabber Goud

Prijs € 57,50
Meer
Levertijd +/- 2 dagen

Cowboy Magic DETANGLER & SHINE™

Beoordeling(en): 0

Met DETANGLER & SHINE™ van COWBOY MAGIC® verdwijnen knopen en klitten als sneeuw voor de zon. Zelfs bij het meest onhandelbare haar. Neem een klein beetje van de Detangler & Shine op je vingers. Wrijf hiermee de klitten en knopen in en laat dit even intrekken.

Prijs € 3,50
Meer
Levertijd +/- 2 dagen

Kauwwortel

Beoordeling(en): 0

Deze kauwwortels zijn de knolvormige wortels van de Erika-boomhei.  Deze plant is overal rondom de Middelandse Zee te vinden. De extreem harde, smaakloze en bijna voetbal grote wortels worden o.a. gebruikt voor pijpen (Bruyere) en sieraden.

Prijs € 17,50
Meer
Levertijd +/- 2 dagen

Buikband

Beoordeling(en): 0

Met deze buikband kunt u uw hond goed vast zetten op de trimtafel.    Zodat uw hond stabieler op de trimtafel staat.

Prijs € 26,95
Meer
Laatste items in voorraad
Alle beste verkochte producten

De webshop van Hondentoaal en zijn overige handelsnamen bieden functionele en kwalitatief hoogwaardige producten voor uw hond.

Het belangrijkste doel van Hondentotaal is het aanbieden van basis producten en functionele producten ten behoeven van u en uw hond.

Hiermee richt wij op de consument die hoge eisen stelt aan kwaliteit en effectiviteit van producten voor zijn/haar hond.

Ons assortiment is zeer uitgebreid met onder andere functionele producten van genomineerde merken als Kong, EzyDog, PopWare, Nobby,  Zogoflex, Red Dingo en vele anderen.

Hondentotaal stelt hoge eisen aan haar producten op het gebied van:

  • functionaliteit
  • kwaliteit
  • duurzaamheid
  • ontwerp en design
  • prijs-kwaliteit verhouding